Thursday, 3 November 2016


Global Warming

Global warming is the atmosphere keep the earth warm by trapping energy it make a gradual increase in the average temperature of the earth's atmosphere.

effect - changing earth climate, increased volumes of carbon dioxide and green house released, high temperature air and oceans
cause - car, factory, garbage, other
cure - save the coral reefs from being destroyed, plat tree,  ice melt, animal died 

Image result for what is the global warming

Thursday, 1 September 2016






food chain

three picture


glass is producer








bird is consumer

                                    snail eat glass and bird eat snail






snail is consumer






food chains is shows that is eaten by each arrow mean eaten by
food web is many many food chains in together


Image result for food web








Decomposes is every organism is a food well producer

Image result for decomposers






Wednesday, 24 August 2016

symbiosis poster project

    my group have Junior, lemon and peach. my poster talk about what is symbiosis, parasite, mutualism, commensalism, and have example about this poster every people help together, no problem and we finish this project now. my project is perfectly every think is good.

Thursday, 28 July 2016





My favorite is fish biomes , I like all activity  in add science it interesting

Thursday, 21 July 2016




9 prey animals Who become predators
9. buggy turtle evidently went straight for the turtles jugular way to hit him
8. bloomberg harasses much larger squirrel unbekenowst
7. attacks Turkey has anybody seen the thanksgiving horror movie on Netflix turkeys
6. water park says get off my lawn to rely on this in a heated stand off

Wednesday, 13 July 2016


WHY

1.  What do you think kills the fish/shrimp--oxygen or temperature of water,  why?
 answer : Temperature is to high makes the fish died

2.  Did you find anything interesting in the lab?
 answer : I interest in experiment and leaning biome

3.  what other things could kill the fish?
 answer : cold temperature or hot temperature 

Wednesday, 6 July 2016


Observation

1.  describe what happened in the experiment and propose an explanation for your  observations.
 answer : fish is died because temperature is hot and open the bottle.

 2.  explain why some of the jars changed color.  the bromothymol blue will turn yellow in  presence of carbon dioxide.
 answer : carbon dioxide is to much in water make turn to yellow .

 3.  describe how plants and animals are dependent on each other.
 answer : plant and animals are dependent temperature, carbon dioxide, oxygen.

 4.  make a prediction about what will happen in one week.
 answer : fish is died or live because depend on temperature.

 5.  if anything happened, try to explain why.  sunlight causes the plants to give off oxygen.
 answer : fish died because high temperature. sunlight causes the plants to give off oxygen.

Observation



observation why fish died

  1. Why do you think your fish lived or died?
  answer : we open the bottle and temperature is hot.

  2.  Groups with fish that are alive, how are their bottles different from yours?
 answer : they closes the bottle and water not full .

  3.  If you had to do it again, what would you change to keep your fish alive?
 answer : I will closes the bottle and care the fish . 

Thursday, 30 June 2016



    FISH LAB

How long do you think it will live?
  I think about 5-6 weeks

  If they die, why do you think they died?
  I think it have more sunlight 
   it to much CO
                                                                                   it to high temperature

Wednesday, 15 June 2016

                                 observation


   1.Living  

 Bird is flying
                       is looking for something

        Tree is green
                is shaded 

     2.Non living
        Car is be immovable
              is silver
        Foutain are spray         
                    are small