Thursday, 28 July 2016





My favorite is fish biomes , I like all activity  in add science it interesting

Thursday, 21 July 2016




9 prey animals Who become predators
9. buggy turtle evidently went straight for the turtles jugular way to hit him
8. bloomberg harasses much larger squirrel unbekenowst
7. attacks Turkey has anybody seen the thanksgiving horror movie on Netflix turkeys
6. water park says get off my lawn to rely on this in a heated stand off

Wednesday, 13 July 2016


WHY

1.  What do you think kills the fish/shrimp--oxygen or temperature of water,  why?
 answer : Temperature is to high makes the fish died

2.  Did you find anything interesting in the lab?
 answer : I interest in experiment and leaning biome

3.  what other things could kill the fish?
 answer : cold temperature or hot temperature 

Wednesday, 6 July 2016


Observation

1.  describe what happened in the experiment and propose an explanation for your  observations.
 answer : fish is died because temperature is hot and open the bottle.

 2.  explain why some of the jars changed color.  the bromothymol blue will turn yellow in  presence of carbon dioxide.
 answer : carbon dioxide is to much in water make turn to yellow .

 3.  describe how plants and animals are dependent on each other.
 answer : plant and animals are dependent temperature, carbon dioxide, oxygen.

 4.  make a prediction about what will happen in one week.
 answer : fish is died or live because depend on temperature.

 5.  if anything happened, try to explain why.  sunlight causes the plants to give off oxygen.
 answer : fish died because high temperature. sunlight causes the plants to give off oxygen.

Observation



observation why fish died

  1. Why do you think your fish lived or died?
  answer : we open the bottle and temperature is hot.

  2.  Groups with fish that are alive, how are their bottles different from yours?
 answer : they closes the bottle and water not full .

  3.  If you had to do it again, what would you change to keep your fish alive?
 answer : I will closes the bottle and care the fish .